Algemeen

TTW Ladies Eredivisie 4de in Almere

Een prachtige prestatie op de laatste wedstrijddag in Almere: vierde. Een evenaring van de beste prestatie in de competitie op Supersunday te Rotterdam. De overwinning van Kijani was afgetekend en hielden daarmee voor het eerst Ferro Mosae uit Maastricht van de eerste plaats af. De ploeg uit Maasticht werd na 4 eerste plaatsen, nu slechts zevende.

De plaatsen 2 t/m 6 waren dicht op elkaar gefinisht. En met de mooie vierde plek zaten de TTW Ladies daar letterlijk knap middenin. En op nog geen tiende seconde van een podiumplaats. Omdat de Dolfijn nou net in Almere hun beste seizoenprestatie neerzette, een tweede plek, lukte het niet meer om een plekje in de eindstand op te schuiven.

Hoe dan ook, een prachtige prestatie van een prachtig team met een mooie zevende plaats in de eindstand van de Eredivisie. Een mooie evenaring van de eindstand in 2016 en dus een constante waarde in de Eredivisie. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

 

Voor de TTW stonden Mirjam Weert, Marleen Vos, Deborah Schouten en Paula van der Pouw aan de start van de laatste wedstrijd van het seizoen. Dat was een estafettevorm met voor elke atleet 380 meter zwemmen, 7 kilometer fietsen en 2 kilometer hardlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *